Kind Kinderparadijs!

Minicamping de Witte Baai

Minicamping de Witte Baai is een erg gezellige en zeer kindvriendelijke camping dicht bij de Walcherse kust. Onze camping heeft een landelijke ligging tussen 3 bekende Zeeuwse kustplaatsen (Domburg, Zoutelande en Westkapelle). Vanaf onze camping heeft u vrij en prachtig uitzicht over de landerijen en de duinen. Naast de camping bevindt zich een agrarisch bedrijf met 25 hectare grond. Hierop worden aardappelen, suikerbieten en graan verbouwd.

Meer over onze minicamping.

hp-camping

Ideaal voor gezinnen met jonge kids

Een camping ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die willen genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze skelters, trampoline, speelvliegtuig en het overige speelgoed. In de vakanties organiseren wij voor de kids allerlei leuke en gezellige activiteiten!

 

Nieuws !

Winterverhuur chalets

Om de financiële gevolgen van het coronavirus te verlichten heeft de gemeente Veere toegestaan dat de mini-campings deze winter geopend mogen blijven. Wij hebben ervoor gekozen om alleen onze chalets deze winter te gaan verhuren. Reserveren kan via online reserveren op onze website of neem voor meer informatie contact met ons op.

Seizoen 2021

Vanaf 1 december 2020 is het weer mogelijk om voor het nieuwe seizoen te boeken. 

Corona

Onze camping mag gelukkig weer op volledige capaciteit open.  

Meer over onze coronamaatregelen.

Digitaal televisie kijken

Sinds augustus 2018 is het bij ons op de camping alleen nog mogelijk om digitaal televisie te kijken. Heeft u een TV van na 2010? Dan kunt u eenvoudig digitaal kijken. Heeft u een TV van vóór 2010 dan heeft u een minidecoder van Delta nodig om digitale televisie te kunnen kijken. Zie voor meer informatie:   https://files.delta.nl/2018/Allemaal%20digitaal/AllemaalDigitaalstappenplantv.pdf