Kind Kinderparadijs!

Minicamping de Witte Baai

Minicamping de Witte Baai is een erg gezellige en zeer kindvriendelijke camping dicht bij de Walcherse kust. Onze camping heeft een landelijke ligging tussen 3 bekende Zeeuwse kustplaatsen (Domburg, Zoutelande en Westkapelle). Vanaf onze camping heeft u vrij en prachtig uitzicht over de landerijen en de duinen. Naast de camping bevindt zich een agrarisch bedrijf met 25 hectare grond. Hierop worden aardappelen, suikerbieten en graan verbouwd.

Meer over onze minicamping.

hp-camping

Ideaal voor gezinnen met jonge kids

Een camping ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die willen genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze skelters, trampoline, speelvliegtuig en het overige speelgoed. In de vakanties organiseren wij voor de kids allerlei leuke en gezellige activiteiten!

Grote groepen zijn welkom

Wij hebben diverse voorzieningen die het mogelijk maken dat wij grote groepen gasten kunnen ontvangen.

Nieuws !

Boeken voor seizoen 2020

Vanaf maandag 2 december om 8.00h. is het mogelijk om weer voor het nieuwe seizoen te boeken!!

Digitaal televisie kijken

Sinds augustus 2018 is het bij ons op de camping alleen nog mogelijk om digitaal televisie te kijken. Heeft u een TV van na 2010? Dan kunt u eenvoudig digitaal kijken. Heeft u een TV van vóór 2010 dan heeft u een minidecoder van Delta nodig om digitale televisie te kunnen kijken. Zie voor meer informatie:   https://files.delta.nl/2018/Allemaal%20digitaal/AllemaalDigitaalstappenplantv.pdf

 Aanbieding

We hebben dit jaar een aantrekkelijke aanbieding voor een verblijf in de periode van 1 mei t/m 5 juni 2020  ...

  • Bij een verblijf van 2 weken krijgt u 5% korting;
  • Bij een verblijf van 3 weken of langer krijgt u 10% korting! 

Voor meer informatie of reservering bel of mail ons gerust!

0118-571695 || Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.