Kind Kinderparadijs!

Minicamping de Witte Baai

Minicamping de Witte Baai is een erg gezellige en zeer kindvriendelijke camping dicht bij de Walcherse kust. Onze camping heeft een landelijke ligging tussen 3 bekende Zeeuwse kustplaatsen (Domburg, Zoutelande en Westkapelle). Vanaf onze camping heeft u vrij en prachtig uitzicht over de landerijen en de duinen. Naast de camping bevindt zich een agrarisch bedrijf met 25 hectare grond. Hierop worden aardappelen, suikerbieten en graan verbouwd.

Meer over onze minicamping.

hp-camping

Ideaal voor gezinnen met jonge kids

Een camping ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die willen genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze skelters, trampoline, speelvliegtuig en het overige speelgoed. In de vakanties organiseren wij voor de kids allerlei leuke en gezellige activiteiten!

Grote groepen zijn welkom

Wij hebben diverse voorzieningen die het mogelijk maken dat wij grote groepen gasten kunnen ontvangen.

Nieuws !

Uitstel opening kampeerseizoen 2020 wegens het coronavirus (!!)

Op vrijdag 27 maart 2020 heeft de Veiligheidsregio Zeeland bekend gemaakt dat de campings d.m.v. een noodverordening vanaf maandag 30 maart 2020 gesloten moeten worden / blijven. Deze maatregel zal uiterlijk 10 mei 2020 worden herbeoordeeld op noodzaak of eventuele verlenging (https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus).

Dit betekend dat ook onze camping tot 10 mei 2020 gesloten zal blijven, tenzij anders beoordeeld door de Veiligheidsregio Zeeland. Maar gezien het verloop van de verspreiding van het Coronavirus gaan wij er vanuit dat wij, hoe vervelend we dit ook vinden, zeker niet eerder open zullen gaan dan de eerder genoemde datum.

Alle reserveringen van gasten die geboekt hebben binnen de periode van 30 maart t/m 10 mei 2020 zullen wij helaas moeten annuleren. Wij zullen contact op nemen met de desbetreffende gasten.

Digitaal televisie kijken

Sinds augustus 2018 is het bij ons op de camping alleen nog mogelijk om digitaal televisie te kijken. Heeft u een TV van na 2010? Dan kunt u eenvoudig digitaal kijken. Heeft u een TV van vóór 2010 dan heeft u een minidecoder van Delta nodig om digitale televisie te kunnen kijken. Zie voor meer informatie:   https://files.delta.nl/2018/Allemaal%20digitaal/AllemaalDigitaalstappenplantv.pdf

 Aanbieding

We hebben dit jaar een aantrekkelijke aanbieding voor een verblijf in de periode van 1 mei t/m 5 juni 2020  ...

  • Bij een verblijf van 2 weken krijgt u 5% korting;
  • Bij een verblijf van 3 weken of langer krijgt u 10% korting! 

Voor meer informatie of reservering bel of mail ons gerust!

0118-571695 || Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.